Нещата намирисват на конфликт между институциите, който, освен че е твърде

...
Нещата намирисват на конфликт между институциите, който, освен че е твърде
Коментари Харесай

Първанов: Твърде рано е да свалят Румен Радев

" Нещата намирисват на спор сред институциите, който, освен че е прекомерно подранил, е и доста нездравословен и доста рисков във времето преди и по време на българското председателство на Европейски Съюз ", съобщи в студиото на „ Комбина ” по NOVA президентът на България за периода 2002-2012 г. Георги Първанов.

Временна парламентарна комисия ще изследва процедурата по желание на нов вид военен аероплан

Той разяснява обстоятелството, че преди дни депутатите сътвориха краткотрайна комисия, която да ревизира процедурата по желание на нов вид военен аероплан за българската войска и в частност дейностите на президента Румен Радев. „ Аз мисля, че това е една измислена офанзива ”, сподели Първанов и посочи: „ За мен това е една офанзива, която е лишена от съображение ”. " Генерал Румен Радев отговори почтено и професионално по тази тематика ", счита Първанов.

Радев: Изтребителите не са кренвирши, създават се по поръчка

„ Президентът не предстои на парламентарен надзор, това е по-скоро някакъв честен импийчмънт, това е опит да се дискредитира президентът. Това е една прекомерно ранна офанзива. Остава президентът да отговори със серия от наложено несъгласие на закони ”, добави Първанов.

Ще изиска ли ГЕРБ импийчмънт на президента?

„ На този стадий това намирисва на възникване на война сред институциите. Твърде рано е да смъкват Румен Радев. Аз не изключвам една такава догадка – може би някой мисли рано или късно да се стигне до разновидността " избори 3 в 1 " – локални избори, които ще са постоянни, предварителни парламентарни избори и предварителни президентски избори и да се направи Големия шлем ”, съобщи Първанов. ​
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР